El que feia el Marc mentre jo estava a la trobada de blocaires

la-foto-1

 

Ha demanat de quedar-se amb una bossa de plastic de les de paqueteria i…. s’ha fet uns pantalons!!!!!!!

2 pensaments a “El que feia el Marc mentre jo estava a la trobada de blocaires

  1. Mentres t’escoltava parlar a la trobada de blocaires pensava “és lògic tenir un nen així amb una mare així”. Casa vostra deu ser una festa continua! Desprens tanta energia i alegria que es contagia a l’instant. El teu fill s’ha impregnat. M’he llegit gairebé tots els posts. Tot un filòsof!!!

    Felicitats pel blog (i pel teu fill)

    Un petonet

    • Moltes gracies!!!!
      M’ho he passat molt bé! He pres molts apunts i tinc un munt de blogs que revisar, el teu de Thermomix serà un dels primers, que jo també la tinc!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *